lauantai 17. marraskuuta 2012

Rakas joulupukki...... olen tänä vuonna mielestäni onnistunut olemaan suhteellisen kiltti. En ole pahemmin tapellut kenenkään kanssa, olen pyytänyt anteeksi ja koittanut olla kaikille nätisti. Pikkuveljen kanssa me nahistellaan vähän väliä, mutta ei me olla koskaan tosissaan vaan leikillään vaan. Olen pyrkinyt olemaan kiltti tyttöystävä, kunnollinen tytär ja hyvä ystävä. Haluaisin esittää parit toiveet sinne Korvatunturin suuntaan näin joulun lähestyessä. Erityistarve minulla oli uudelle paistinpannulle vanhan hajotessa, mutta koska äiti ystävällisesti osti jo uuden, niin tämä toive voidaan nyt katsoa jo kuitatuksi. Sen sijaan keräsin yläpuolen kollaasiin muutaman kivan esineen, enkä ollenkaan pahastuisi, jos jonkun niistä löytäisin paketista jouluaattona.

Pussilakanoita minulta löytyy toki jo aika paljon, mutta Finlaysonin Valmu on vaan kuosiltaan niin kiva. Erityisen ihanan siitä tekee satiini materiaalina ja tuo värikin on aika houkutteleva. Ruokapöydälle toivoisin uutta kaitaliinaa, kunnon pellavainen Lapuan Kankureitten Ruusunen olisi todella ihana. Väri vaaleansininen kiitos! Viime vuonna toit minulle ystävällisesti Iittalan Kastehelmi tarjoilulautasen. Tänä vuonna toivoisin sarjaan jatko-osaa, eli 1,9 litrasta tarjoiluastiaa. Väri voisi olla tuo vaaleansininen tai sitten ihan kirkas vain. Astiakaappi pursuaa yli muutenkin mutta ehkä pieneen keittiööni mahtuisi myös Arabian pyöreä Uunikokkivuoka. Keskikoko tai suurin, tässä saisi tehtyä sitä ihanaa enkelikakkua! Paistinpannu asia jo tulikin hoidetuksi, mutta lettupannu on jo monta vuotta uupunut keittiöstäni. Voi miten kiva olisikaan krääsäillä lettuja talven kylminä iltoina. Kylmistä ja pimeistä illoista puheenollen, talvihan tietää paljon kotona oleskelua. Frendien kaikki kaudet löytyvät jo ennestään dvd-boxeina, mutta voikun ne alkavat olla jo niin puhkikatsotut, että temppuilevat vähän väliä. Siksipä tämä juuri pian ilmestyvä bluray-boxi olisi kovasti mieleeni. Ja ne uudet neljä tuntia lisämateriaaleja. Frendeihin ei vaan ikinä kyllästy! Katseluun soveltuu parhaiten mukava asu, joten Seppälän uniasu olisi toiveissani. Ja koska olen kyllästynyt kuivailemaan hiuksiani pienellä matkakuivaimella, olisi Remingtonin hiustenkuivaaja ihan must-juttu.

Tämän lisäksi en pahastuisi ollenkaan jos paketeista kuoriutuisi koruja, leffalippuja tai vaikkapa hierontalahjakortti, koska hartiani ovat aika jumissa syksyn neulomis- ja koulupakertamisen urakan vuoksi. Ihanaa jos voisit edes jonkin näistä toiveistani toteuttaa, toki olen iloinen jo pelkästään siitä jos jouluaattona olisi edes vähän lunta maassa. Aatonaattona loppuva sipsi- ja karkkilakkoni voisi tykätä myös suklaisista paketeista pelkästään.

Rakkain terveisin Henni

2 kommenttia:

tuija kirjoitti...

Lettupannu olis mullekin mieleen !!

Henni kirjoitti...

mä olen jo pitkään haaveillu tollasesta pannusta, jolla saisi paistettua pieniä lettuja. paistinpannulla ne isot toki onnistuis mut jotenki ne pienet on vaan kivempia :D