torstai 22. marraskuuta 2012

Messuostoksia!


Tampereen messumatkakuvia tännekkin vihdoin. Aamuisin on niin pimeää kun lähden kouluun ja illalla samaten kun palaan takaisin, että en millään meinaa saada kuvia otettua. Tänään oli sentään vähän lyhyempi päivä että ehdin valoisaan aikaan kotiin, mutta eipä tuo valoisa niin kovin valoisa edes ole, niin että salamakuvia kuitenkin, ei vaan riitä päivänvalo kuvailuun :/ 

Mutta niihin ostoksiin! Tosiaan viime sunnuntaina pääsin minäkin toista kertaa ikinä käymään Tampereen kädentaitomessuilla. Sunnuntai oli oikeastaan aika hyvä päivä messuilla, asiakkaita ei mielestäni ollut niin kauheasti enää, eli aika rauhassa sai katsella kaikkea. Kuusi tuntia oli riittävä aika kiertää koko messuhalli läpi, viimeisillä tunneilla alkoi jo jaloissa vähän kävelyt tuntua ja ostokset käsissä painaa, mutta luulen että lyhyemmässä ajassa olisi tullut kiire.

Tällä kertaa mopo pysyi mielestäni aika hyvin käsissä eli mitään mielettömästi ostoja ei tullut tehtyä. Kaikkea ihanaa olisi tietysti ollut, mutta koitin pitää järjen mukana ostoksissa. Novitan osastolla taisi olla ainoa kunnon ruuhka, sieltä ostin neljä kerää seitsemää veljestä opi villasukka langan väreissä, eli vaaleita värejä. Neljä kympillä, ei ollut ollenkaan paha hinta. Etukäteen olin ajatellut ostavani jotain huopavillaa kehräyskurssin seuraavaa osaa varten kehrättäväksi, myyjää en muista, mutta löysin kuitenkin merinovillaa, mitä saa tuosta mielestäni hyvin kehrättyä. Parin viikon päästä asia nähdään. Sinellin osastolta ostin parit pitsikiekot ja noita timantteja. Virkkukoukkusen osastolta äiti osti minulle kaksi korttia, jotka laitoin jo jääkaapin oveen muistuttelemaan joulusta. Viisi muuta jouluista korttia nappasin mukaani Nova:n korttiosastolta, näitä suloisia kuvia en voinut vastustaa! Kahdesta kortista löytyy myös nyplättyä pitsiä kuvasta! Monella osastolla myytiin massasta tehtyjä korvakoruja karkkien ja herkkujen mallisina. Ruskeaa massaa ostin tarkoituksena itse massailla joulupiparin mallisia korvakoruja jouluksi. Partiota varten ostin vielä vähän helmiä, pienen pienen "sorkkaraudan" nuppineulojen poistoon nypläystöistä, jotain joululahjaksi menevää sekä tilattua tuli myös Moda-lehti ja sen mukana saatiin kaksi edellistä lehteä, kerä lankaa ja pyyhe.


Niin ja sitten vielä Jatan aitan osastolta tämä tarjotin, jota olin jo etukäteen netissä katsellut ja ajatellutkin sen messuilta ostavani. Liittyy tähän, jahka saan liinan joskus pääteltyä. Toivottavasti joululomalla, näytetään sitten valmista esiteltävää. Kaiken kaikkiaan siis oikein kiva messureissu, pitää ensi vuonna katsoa jos taas päästäisiin paikalle! 


Loppuun vielä nämä pikkukaverit, jotka adoptoin citymarketista. Seuraavaksi olisi tarkoitus lähteä ripustelemaan jouluvaloja parvekkeelle ja kaivaa joulukoristeen kaapeista. Olen jo pari viikkoa malttanut mieleni noiden koristeiden suhteen ja nyt kun jouluun on vain kuukausi enää aikaan, voin vihdoin koristella asunnon joulua varten. Koulussa pitää kiirusta ja tekemättömiä tehtäviä olisi liuta, mutta nyt on koristeiden aika. Palaillaan, jospa ensi viikko olisi jo edellisiä rauhallisempi! Muutama valmis juttu olisi esittelemättä...

Ei kommentteja: