maanantai 20. joulukuuta 2010

Kun joulun on aika


Sellainen päivä kun tekisi mieli blogata, mutta ei oikein tiedä mitä kirjottaisi. Viime viikot ovat olleet ihan hullun kiireisiä ja väsyttäviä. Tai eivät ehkä, mutta mitään ei oikein ole valmistunut. Puikot kädessä istun kyllä joka ilta. Joululahjat alkavat olla melkein valmiina, peukaloita vielä puuttuu ja päättelyt on tekemättä. Kyllä ne ehtii jouluksi.

Vietän tänään viimeistä yötä omassa kotona ennen joulua. Oikeastaan en ole ollut täällä yötä moneen viikkoon. Olen ollut kotonakotona, raahasin sinne jo monta viikkoa sitten tavarani enkä ole sitten jaksanut siirrellä taas niitä paikasta toiseen muutaman päivän takia. Nyt tulin tekemään siivousta ja ripottelemaan loputkin joulutavarat paikoilleen. Tuli tännekin joulu!

Huomenna on viimeinen koulupäivä. Illalla sitten valmistujaisjuhlat. Tänään painoin paniikissa vielä viimeiset painot, sain melkein kaikki painovärit kulutettua. Tyhjentelin kaappeja ja toin tavaroita jo koulusta pois. Äkkiä meni kaksi ja puoli vuotta. Ensi vuosi on vieläkin ihan avoin, siitä mieleen, piti yksi työhakemus lähettää. Taidanpa tehdä sen, keittää teetä ja neuloa noi yhdet sukat valmiiksi. Jospa joululoman aikana saisin päiviteltyä tänne valmiita juttuja...

Ei kommentteja: