tiistai 2. marraskuuta 2010

TilaustyöViime viikolla oli muutamana päivänä pakkasta aamulla. Nyt onkin ollut taas lämpimämpää. Kuura on kivan näköistä, maailma muuttuu valkoiseksi. Lunta saisi jo pian tulla, en pidä tästä pimeästä. Tosin olen istunut sisällä ja nauttinut olostani nämä viime päivien illat. Poltellut paljon kynttilöitä, juonut teetä tai glögiä ja kutonut sukkaa. Sisustin asuntoani syksyiseksi, uusi liila verho on nyt ihan lempparini.

En ehtinyt tekemään toista päivitystä lokakuulle niinkuin olin ajatellut. Kameran piuhan löytäminen kestikin odotettua kauemmin. Nyt saa kuitenkin taas kuvia koneelle. Tällä viikolla keskityn kuitenkin vain ja ainoastaan opinnäytetyöhön. Palautus on ensi viikon puolessa välillä. Sen jälkeen saa taas hengittää. Tai no, nuo yhdet sukat täytyy kyllä saada valmiiksi myös tällä viikolla, mutta hyvä se on rauhoittua iltaisin ja vähän neuloa.

Sammakkokassi oli tilaustyö. Tuli kivan näköinen. Ehtisipä vaan painaa tuota kangasta vielä lisää ennen kuin koulu loppuu kokonaan. Ja kun opinnäytetyö on palautettu, on aika tarttua tuohon ompelukoneeseen. Joulumarkkinat kutsuu ja uusia tuotteita olisi tarkoitus saada syntymään.

Nyt lähden kaupungille aamupäiväksi. Ostoksia tekemään. Joitain protoja täytyy vielä valmistaa tuohon opinnäytetyöhön. Vähän stressaa, mutta silleen hyvällä tavalla. Ensi viikon alkupuolella varmaan tulee panikoitua. Nyt tuntuu kuitenkin että työ on ihan hyvällä mallilla. Hyvä aikataulu auttaa asiaa.

Ei kommentteja: