tiistai 16. marraskuuta 2010

Jännittävä päivä!

Tänään on ollu jännittävä päivä! Meillä oli nimittäin kuosien julkistustilaisuus sekä lehdistötilaisuus koululla. Keväällä minun luokkani sai tehtäväkseen suunnitella Salon kaupungille uuden salo-kuosin, jota voitaisiin käyttää lähinnä liikelahjoissa. Kesän ajan suunnitelmat kiersivät ympäri kuntaa ja syksyn tullen saimme tietää että minun sekä yhden luokkalaiseni kuosit on valittu. Lähdimme tekemään jatkokehittely opinnäytetyönä ja tänään vihdoin julkistettiin Salon kaupungin uudet kuosit "Liike" ja "Yhdessä".


Opinnäytetyömme koostui pitkälti kuosin jatkokehittelystä, viime viikot on leikitty ahkerasti photoshopilla. Kuvien kaikki oikeudet on annettu kaupungille, mutta teimme muutamia prototyyppejä siitä, missä meidän mielestä kuosia voitaisiin käyttää ja missä koossa mihinkin tuotteeseen kuosi sopii parhaiten.


Kuvassa vasemmalla luokkakaverini Anu Korhonen kuosinsa "Liike" edessä, sitten minä oman kuosini edessä, Salon markkinointipäällikkö seuraavana ja meidän tuotesuunnittelunopettaja oikealla.


Minun kuosini muodostuu salo-sanasta jota on päällekkäin toistettu muodostamaan pintaa. Tätä tullaan käyttämään ns. jakotavarassa, eli pienissä give-away tuotteissa. Sitten jossain vaiheessa kun nämä kuosit siis tulevat tuotantoon. Itse leikittelin ajatuksella miltä kuosi näyttäisi isommassa koossa esim lattiamatossa tai verhossa. Nämä "verhot" kuoseistamme käytiin teettämässä Kaarinassa, saatiin aika kivat lisät meidän lehdistötilaisuuteen. Tilaisuutena tämä kuosin suunnittelu on ollut ihan mahtava ja mahtavaa että se oma kuosi valittiin! En malta odottaa että näkisin tätä sitten joku päivä noissa kaupungin liikelahjoissa :)
Julkistamistilaisuudessa meillä oli tarjolla myös salo-mokkapaloja! Kuosit taipuvat aika moneksi, mielikuvitus on rajana. Tänään oli aika hyvät fiilikset, muutama lehti oli paikalla ja paikallisessa nettilehdessä jo olikin meistä juttu, huomisen sanomalehteä siis odotellessa! :)

Tämän kuosin muokkaus on pitänyt mut viime aikoina aika kiireisenä ja varsinkin opinnäytetyöhön kuuluvan kirjallisen osuuden tekeminen. Nyt on aika keskittyä kuitenkin viimeiseen jaksoon koulua, teollista kudontaa luvassa, jei!


Ei kommentteja: