tiistai 23. marraskuuta 2010

tiistaina


Tänään on ollut kiva päivä. Eilen oli myös. Ja sunnuntaina. Sunnuntaita vietettiin Wiurilassa, tämän joulun ensimmäiset myyjäiset. Meidän myyntipöytä notkui, vaikka oli sellainen olo että mitään ei ole ehtinyt ommella. Uutuuksia on noi ensimmäisen kuvan vasemmassa reunassa näkyvät patalaput. Kyllähän ne pyöreet onnistu sitten lopulta, ja niistä tuli just kivan näköisiä. Torstaina jatketaan myyjäisiä täällä Salossa ja parin viikon päästä sitten Turkuun.


Tänää lähdettiin aamusta koulun retkelle Helsinkiin. Suuntana Loomster, Lankamaailma Nordia ja Marimekko. Lankamaailmasta tarttui mukaan muutama kerä lankaa ja bambupyöröpuikkoja. Marimekko oli päivän mielenkiintoisin kohde, käytiin malliompelimossa sekä tehtaan puolella kankaanpainoa katsomassa. Kyllä toi kankaanpaino näytti niin helpolta koneen kanssa, käsipaino on niin paljon hitaampaa. Mutta onhan siitä toki oma viehätyksensä.


Iltakylään tuli kummityttö. Eilen olin itse oman kummitätini luona pitkästä aikaa joten tää alkuviikko on ollut oikeen kummipainotteinen. Kummitytön kanssa askarreltiin joulukortteja. Yksinkertaisia, koitin vähän hahmoitella että minkälaisia kortteja haluaisin itse tänä vuonna tehdä. Paperit on jo ostettuna, jospa ensi viikolla vaikka askartelisi uudelleen.


Nyt rauhoitun viettämään iltaa kynttilöiden ja teen parissa. Voisi vaikka laittaa alulle uuden sukan. Tai pipon, ulkona on niin kamala viima että uusi pipo olisi kyllä tarpeen! Koristelin kotia jo jouluun, mutta ihan pikkuisen vaan ;)

Ei kommentteja: