tiistai 25. toukokuuta 2010

Kesäprojekti nro 1


Ostin tämmöisen lyhdyn tossa hiihtolomalla. Tarkoituksena olis tehdä tähän sellainen shappy chic/maalaisromanttinen neidon huone. Lattiaa kasailin Tiimarin tableteista ja maalasin ja hiosin.

Takaseinäksi laitoin yhden skräppäyspaperin, joka on Sinellistä. Pari kerrosta normaalia valkoista kartonkia liimasin taustalle ettei paperin toinen puoli hohda läpi.

Vähän olen jo kalusteitakin hommannut. Pöytä, sänky ja laatikot on Nukkekoti ja Lelusta. Tilkkutäkki on kesken, samoin nojatuoli, jonka tein itse. Vielä olisi niin paljon tehtävää..

Suunnittelin tuollaista pöytää, mutta en ole varma saanko sitä sittenkään mahtumaan lyhdyn sisään. Ehkäpä tilalle teen laatikoston, jonka päälle sitten peiliä ja kaikkea muuta kivaa.

Kesäprojekti siis. Sellaisia tulee varmaan useampiakin tässä kesän aikana. Odotan jo että pääsee ulos sahailemaan. Nukkekoti on ollut jo vuoden ajan ihan valmis (voisin muuten jotain kuvia sieltäkin laittaa tässä joku päivä kunhan saan vaan pleksin pois sen edestä), joten on kiva saada taas jokin miniprojekti. Ostin myös kaksi pienempää lyhtyä, toiseen suunnittelin ompeluhuonetta, toisesta en vielä tiedä. Mutta ei tarvitsekkaan, ehtiihän sitä.

Nyt kauppaan hakemaan evästä ja sen jälkeen kaksi tuntia Lostia. Toivottavasti huomenna on kauniinpi päivä kuin tänään...

(naapurin omenapuu, meillä ei omenapuut vielä ole noin isoja että tekisivät noin paljon kukkia)

Ei kommentteja: