sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Kotimaan matkailua

Käväsin tossa perjantaina nopeesti Savonlinnassa. Tai nopeesti ja nopeesti. Matkaan meni sellaset kuus tuntii suuntaansa ja perillä olin vissiin neljä tuntii. Aikast pitkä päivä ja paljon autossa istumista. Syy miks tämmöselle retkelle läksin oli pääsykokeet. Ihan hyvin omasta mielestä meni ja nyt vaan odotellaan tuloksia että pääseekö tota matkaa reissaamaan syksystä alkaen useemmin.

Ja kaikki vapaa-aikahan on siis viime viikkona menny pääsykokeen ennakkotehtävää vääntäen. Tehtävänä oli suunnitella yksilöllinen vyö ja tein ihan tommosen perus valkosen vyön ja siihen ison helmikoristuksen.
Ja mitä olis matka ilman tuliaisia. Juvan Abc:n yhteydessä on ihana lahjatavara liike ja sieltä ostin tollasen ompelurasian. Oli yllättävän halpa, tommosii oon aikasemminkin jo himoinnu ja katellu mut hinta on yleensä ollu niin kova että on jääny ostamatta. Riihimäen Abc:llä taas oli joku tollanen astiakauppa (nimi ei missään muistissa) ja sieltä ostin kakkoslaatua olevan piirakkavuoan. Tosin tossa ei kyllä musta ollu mitään virhettä niin että vois ihan sitä ykköslaatua luulla sen olevan. Ja miten niin me muka aina reissuilla pysähdytään Abc:lle?! :D


Ompelulaatikko vielä uudelleen. On se vaan niin ihana..


Nyt on sitte pääsykokeet ohi tältä erää ja vihdoinkin saa keskittyy siihen kesälomanviettoon, kesätöiden ohessa tietenkin. Ja on aika siirtyä kaikkii kesäsiin projekteihin, vielä kun toi ilma muuttuis vähän kesäsemmäks...

Ja niin juu. Mä opettelen nyt elämään ilman silmälaseja. Nyt alkaa jo pikkuhiljaa tottua siihen ettei oo laseja päässä, vaikka näkö ei vielä ihan normaali olekkaan, mutta melkeen.

Ei kommentteja: