torstai 21. toukokuuta 2009

Keskeneräisiä projekteja ja niitähän piisaa

Miten asioiden loppuun vieminen on niin paljon hankalempaa kuin uusian asioiden aloittaminen? keskeneräisiä projekteja seisoo nurkissa vaikka miten monta ja uusia keskeneräisiä vaan syntyy.


tää pipo on ehkäpä kaikista valmein projekti, vaan päättely puuttuu

neuletyö kaipais jotain piristystä, mutta oon niin kyllästyny koko työhön.

lanka loppu ja uutta kerää ei oo tullu haettuu. tulossa samanlainen kesäpipo kuin turkoosikin.

sukkaprojekti ite värjätystä langasta. ja tykkään tosta langasta paljon enemmän keränä kuin neulottuna pintana

nää jos sais valmiiks ennen kesää. into tehdä on ainakin kova, vaikka vetoketjut vähän ottaakin päähän. lisää brodeerauksia pitäis myös tehdä.

saan päänsäryn jo pelkästään tän projektin ajattelusta. taidehistoria on joo ihan mielenkiintosta mut ei tässä tapauksessa. renessanssista löytyy onneks kaikkee mielenkiintosta, mut toisin on modernin taiteen laita. ja huomiseks pitäis olla kymmenen erilaista painokangassuunnitelmaa valmiina ja 1000 mielenkiintoista modernintaiteen kuvaa haettuna.

matto tuli valmiiks sentään tän kevään aikana niin että sain sen pois kangaspuista. vielä on viimeistely tekemättä, niin kuin toisenkin maton kohdalla...

laukku, jonka olin jo unohtanu. löytys kangaskassista. jospa senkin tekis valmiiks tässä joskus...

ja jos neuletyön kanssa on ongelmia niin on portfolionkin kanssa. ei vaan nappaa, ei sitten yhtään.

koulua on jäljellä kolme päivää. ens viikkonen leikkaus mietityttää ja ulkona on kiva sää. miks kaikki täytyy jättää viime tippaan. alottamatta on kokonaan tuftaustyö, jota en varmaan edes tuu tekemään. täl viikolla lintsaus on vieny usein voiton kun kotona on niin paljon enemmän tekemistä kuin koulussa. keskeneräsiä projekteja kun ei jaksa raahata koululle asti, niitä on niin paljon helpompi tehdä kotona. tulispa vaan jo kesäloma, oon niin kyllästyny kouluun...

Ei kommentteja: