sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Viikon parhaat


Maanantain makeat: marengit! Karkkilakko jatkuu aina vaan ( tosin minä kuulen huomauttelua aina välillä kun pari viikkoa sitten leffassa söin yhden pienen hedelmänamin) joten makeahampaan kolotukseen oli leivottava jotain. Marenkiseoksen joukkoon heitin murskattuja tikkarinpaloja ja pellille pursottelin pieniä herkkuja. Ja siis NAM! Näitä ei vaan voinut syödä kohtuudella, olivat kyllä niin hyviä että ihan huomaamattaankin vedettiin melkein pellillinen jo iltapalaksi. Lauantai aamulla itseasiassa leivoin toisenkin satsin ja herkut hävisivät illan aikana parempiin suihin hirmutahtita taas. Ei nää nyt kyllä oikeesti varmaan olleet karkkia terveellisimpiä eli ehkä me nyt hetken aikaa pidetään tätä herkkulakkoa taas yllä. Pääsiäisenä sitten suklaamunia seuraavan kerran!


Tiistain täydelliset: ulkoilulenkki. Olipa piristävää käydä iltasella kävelemässä pieni lenkki kaupungin ympäri. Viikon sisään on tehty muutama muukin kävelylenkki ja kylläpä piristää lähteä ulkoilemaan. On tässä taas talven mittaan nyhvätty illat vain kotosalla joten taisi olla aikakin nostaa peppu ylös sohvan pohjalta. Tästä kävelylenkki asiasta täytyy kyllä tehdä tapa. Ja vaihtaa kävely hiljaksiin juoksuun.

Keskiviikon koira: enoni pikkukoira on kyllä niin ihastuttava ja hauska. Lähdin vanhempieni mukaan illalla kyläilemään enoni luokse ja hyvä kun päästiin ovesta sisään, niin jo tämä koira heittäytyi selälleen lattialle kerjäämään rapsutuksia. Hän olisi viihtynyt rapsutettavana taas vaikka koko illan, kiersi ihmisten luota toiselle kun yksi ei enää jaksanut rapsutella. Ja aina joku rapsutteli. Siinä on kyllä koira joka osaa nauttia elämästään!


Torstain tollot: päänsärky. Torstai ei jäänyt kyllä mistään muusta mieleen joten kai tämä oli se torstain paras pala. Ilta meni ihan pipariksi, tosin sainpa katsottua rästissä olleet Australian Masterchef jaksot kun en muutakaan jatkanut. Päänsärky eteni huonoksi oloksi ja niinpä nukkumaan tuli mentyä ihan kamalan aikaisin. Tosin nukkuminen on kivaa!

Perjantain pirteät: päänsärky hellitti jossain vaiheessa päivää ja olipa yleisoloni kovin pirteä hyvin nukutun yön jälkeen. Reippailin ruokatunnilla lähikauppaan hakemaan itselleni parempia eväitä ja rupattelin kassajonossa vieraan vanhemman herran kanssa. Kotona tuli tehtyä lohkoperunoita ja possunpiffiä päivälliseksi ja loppuilta menikin neuloen. Alkuviikon aikana ei neulominen oikein maistunut, mutta perjantaina intoa löytyi jälleen. Varsin hyvä päivä siis kaikenkaikkiaan!


Lauantain lautapelit: saatiin ystäväpariskunta meille kyläilemään pitkästä aikaa ja ilta kului pizzan ja lautapelien parissa. Ehdittiin pelata muutamaakin peliä ja oli kyllä hauskaa! Täytyy ottaa pian uusiksi!

Sunnuntain suunnitelmat: neulontalista. Yksi sukkapari tuli jälleen valmiiksi ja olen edelleen ihan sukkapari per viikko aikataulussa. Edelliseltä to-do-listalta alkoi olla kaikki työt jo neulottuna, joten uutta suunnitelmaa oli päästävä tekemään. Neuloessa sainkin muutaman uuden sukkaidean ja nyt löytyisi intoa neuloa vaikka miten! Kun ensin vain osaisi päättää mitä neuloa ensimmäiseksi. Niin ja löytäisi sitä neulonta-aikaa, tuleva viikko on ainakin alkupuoleltaan aika kiireinen. Tosin olen tässä viime aikoina oppinut, että uusi viikonloppu tulee yllättävän nopeasti kun töissä on niin kivaa ettei edes huomaa työviikon kulumista.

1 kommentti:

Piia Kukkola kirjoitti...

Olipas sulla ollut monenlaista viikon aikana, ei ihme että menee nopeasti. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.