keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Sukat post-op särkyyn
Multa poistettiin leikkauksella parisen viikkoa sitten puhkeamaton viisaudenhammas. Poski oli turvonnut melkein viikon verran, suun avaaminen teki kipeää ja nälkä vaivasi syömättömyyden takia muutaman päivän. Kokemus ei kuitenkaan ehkä ollut niin kamala, mitä olin etukäteen ajatellut, mutta lääkärin määräämä kahden päivän sairasloma oli kyllä ihan paikallaan. Näiden kahden päivän aikana neuloin myös yhdet sukat. Särkylääkkeiden takia näihin ei sentään ole kipuja purettu, mutta ainakin omaa tylsistymystä estämään nämä toimivat hyvin, mitään raskasta kun ei juuri saanut leikkauksen vuoksi tehtyä. Pelkkä lattialle päin käden kurottaminen sattui poskeen.

Nämä on taas tällaiset "tein omasta päästäni" -sukat, joihin tuli käytettyä sentilleen yksi jämälankakerä turkoosia seiskaveikkaa. Reunan tein taitettuna kaksinkertaiseksi ja pintaneule muodostuu 1n,1o,1nostaen,1o kuviosta. Joka toisella kierroksella siis nostin yhden silmukan ja joka toisella sen neuloin. Varsin aivotonta toimintaa, mutta yhtään monimutkaisempaan en varmasti särkylääkehuuruisssa olisi pystynytkään. Oikeasti, ihminen joka ei juurikaan kipulääkettä ota kuin pahimpaan menkkakipuun, on kyllä ihan sekaisin kun joutuu syömään vähän vahvempaa buranaa säännöllisesti parin päivän ajan. Kipu hampaasta on onneksi jo kadonnut ja muistoksi siitä jäin kauniit sukat.

Innolla odotan, koska noita muitakin viisaudenhampaita lähdetään poistamaan, puhkeamaan kun ne eivät kyllä ainakaan mahdu!

Ei kommentteja: