perjantai 27. marraskuuta 2015

Toivomuksia Joulupukille

Äiti on jo viikon ajan kysellyt malttamattomana, joko sitä on joulupukille kirjoitettu. Niinpä pitihän mun täksikin vuodeksi tehdä itselleni lahjatoivelista. En tiedä tuntuuko vain vai onko todella niin, että vuosi vuodelta näiden listojen teko on aina vaan hankalampaa. Kun periaatteessa ei tarvitse mitään, mutta kuitenkin lahjoja on niin kiva sekä antaa että saada. Kyllä ne lahjat vaan kuitenkin oleellisesti kuuluvat jouluun. Jotenka, rakas Joulupukki, täältä lähtisi taas seuraavanlaiset toiveet sinne Korvatunturin suuntaan:Piirtopöydästä olen haaveillut jo useamman vuoden ajan ja nyt kun hankittiin veljen kanssa taas lisää Adoben ohjelmia, tuli piirtopöydän hankkiminen taas ajankohtaisemmaksi. Listalleni päätynyt yksilö löytyi Verkkokaupan valikoimista. Dermoshopista bongasin ihanan perusmeikkipaletin ja koska olen surkea meikkailemaan arkena, tämä voisi olla hyvä setti arkimeikin pohjaksi. Tätä sinun ei joulupukki kuitenkaan pidä minulle hankkia, tilasin sen jo itselleni ja laitan pakettiin odottamaan aattoa. (Onko tää itsensä lahjominen muuten jotenkin väärin vai harrastaako joku muukin tätä?)

Sen sijaan tuon Iittalan Pikku Myy kannun voisin ottaa, meidän täysistä kaapeista saattaisi vielä löytyä sen menevä kolo. Tykkään ihan hirmuisesti noista kannuista ja haaveilen edelleen siitä suuresta keittiöstä, jossa olisi hylly vain kannuja varten. Pentikistä löytyi ihastuttava jouluinen kaitaliina ja tämän ikäisenä sitä tykkää noista pehmeistäkin paketeista, lapsena niistä ei jaksanut niin innostua. Pehmeisiin paketteihin luen mukaan myöskin lankakeriä sisältävät paketit, niistäki ilahtuisin kyllä suuresti! Oikeasti lankaa multa löytyy kyllä enemmän kuin tarve olis, mutta kun tarpeista nyt tuli puhe, niin meillä todella olisi iso tarve uudelle voileipägrillille. Vanha koneeni on saapunut tiensä päähän ja koska lämpimät voikkarit ovat niin käteviä mihin aikaan päivästä tahansa, olisi uudelle grillille tosiaan käyttöä. Toivelistani yksilön bongailin Prisman verkkokaupasta, mutta oikeastaan mikä tahansa malli kävisi. Vanha kone on muuten vain yhden leivän kerrallaan paistava, ja tilanpuutteen vuoksi uusikin saisi olla mielellään aikast pieni.  

Villasukkakirjoja en löytänyt käsityömessuilta, joten joululahjapaketista voisin sellaisen haluta. Varsinkin tuo Unelmien silmukat -kirja vaikutti selailun perusteella todella mielenkiintoiselta! Harrastuksiin kun päästiin niin uudet treenivaatteet voisivat laittaa taas potkua tän muijan kuntosaliharrastukselle. Hommasin itselleni salikortin kesällä, mutta jotenkin edelleenkin salille ryömiminen ottaa koville voimille. Jospa uudet salikamppeet auttaisivat taas pienentämään lähtökynnystä. Vaatteet bongailin H&M:n verkkokaupasta. Tähän kuntoiluharrastukseen liittyen, tuollainen aktiivisuusrannekekin voisi olla ihan kätevä hankinta.

Jouluna saa onneksi unohtaa kuntoilut hetkeksi ja rentoutua vain kotosalla. Me veljeni kanssa jo ostettiin joulunpyhiksi meille uusi palapeli, mutta joku lautapelikin voisi olla kiva. Prismassa tutkin jo tuota New York 1901 -peliä ja sepä vaikuttikin mielenkiintoiselta. Se siis listalle myös! Pakollinen toive on myöskin uusi muumimuki. Näitä muumimukeja meiltä löytyy kaapeista aika paljon, mutta ihastuin tähän joulumukiin sen esi-isämuumikuvion takia. Tuo esi-isähahmo on vain niin söde! Ja kun se vielä löytyy tuosta lusikastakin, niin voi että, olisin kyllä niin innoissani jouluna jos muki ja lusikka löytyisivät jostain paketista!

----

Sellaisia toiveita siis täksi jouluksi. Parastahan tietysti on viettää aikaa perheen kanssa ja yhdessä tosiaan puuhailla lauta- tai palapelien parissa. Suklaaherkkuja ei sovi tietenkään unohtaa, varmasti se perinteinen geisha-boxi löytyy tänäkin vuonna yhdestä paketista. Kyllä pukki vaan tietää mikä on paras suklainen jouluherkku! Meillä muuten koristeltiin tänään joulukuusi ja viikonlopun ohjelmaa kuuluu suvun pikkujoulut. Sieltä se joulu vaan hiipii ja ennen kuin huomaakaan, se on taas jo ohi. Nyt on siis nautittava kunnolla seuraavan kuukauden ajan. Onneksi tämä viime viikolla alkanut syysflunssa alkaa jo pikkuhiljaa helpottamaan niin pääsee paremmin nauttimaan tästä joulunalusajasta!

Ei kommentteja: