sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Inspiraatiota etsimässä

Neuleinnostukseni tuntuu olleen vähän koko tämän vuoden kadoksissa ja kevään ja kesän aikana tuli varsinkin neulottua supervähän. Nyt innostus tuntuu palanneen ja puikkojen heilutteluun riittää energiaa enemmän kuin tarpeeksi. Teon alla on parhaillaan pieniä sukkia tilaustyönä, mutta ajatukset pyörivät jo siinä, mitä tehdä seuraavaksi. Tulin poikenneeksi kesällä lomareissun yhteydessä Tapion kaupassa Päntäneellä ja täytin jo ennestään yli pursuvia lankakorejani vielä muutamalla lisäkerällä. Niin että noita varastoja pitäisi varmaan vähän käyttääkin välillä. Keräsin Dropsin sivuilta muutamia kivoja neuleohjeita tähän postaukseen, joita voisin lähteä seuraavaksi toteuttamaan.Villatakit kummittelevat näissä to-do-listoissani vuodesta toiseen ja nyt kun alkuvuodesta tulin neuloneeksi pienen ihmisen takin, voisin ehkä uskaltautua neulomaan omankokoisenikin. Malliltaan nämä neljä ovat kaikista kivoimpia.
Huiveja, huiveja, huiveja. Huivilankaa löytyisi useammankin kerän verran ja taitaapa yksi huivi odottaa myös keskeneräisenä. Jotenkin tuo ponchomainenkin huivi olisi tosi kiva syksyksi. Mohair-langasta saisi neuloa vähän paksuimmilla puikoilla muhkean huivin syyssateisiin.Olihan niitä sukkiakin pakko ottaa mukaan tähän, kun ne hyppivät Dropsin valikoimista näkökenttääni. Varsinkin nuo tossut olisivat söpöt jouluksi. Sukkia tykkään kyllä kaikista eniten neuloa, ne kun valmistuvat nopeasti.

Eiköhän näistä jo löydy useampikin ihana neule, jota lähteä toteuttamaan. Nyt kun osaisi vaan päättää, että mikä ensimmäiseksi?!

Ei kommentteja: