tiistai 30. kesäkuuta 2015

Pari nro 2
Tämä pari valmistui jo itse asiassa ennen juhannusta, mutta jotenkin tää mun blogin kirjotteluintoni on edelleenkin kevään tasolla, plääh! Pistetäänpäs nää nyt kumminkin tänne ja pyritään lisäämään päivitysten määrää, vaikka eipä sillä, neulontarintamalla on edelleen hiljaista. Mutta palataanpas näihin tossuihin!

Postasin siis omista Reaverseistani kuvan Instagramiin, johon sain välittömästi kummitytöltä kommentin että hänkin haluaa samanlaiset. Joten tämä kummitäti lähti kauppaan ostamaan sopivan väristä lankaa ja laittoi toiset parit tossuja puikoille. Hommaa helpotti onneksi se että kummityttö, joka täyttää kesällä jo 10 vuotta, omaa melkein yhtä suuren jalan kuin tämä kummitäti. Jotenka tossut tehtiin samalla ohjeella kuin omanikin. Pohja tehtiin tässäkin kohtaa tosin ohjeen koolla 35-36 ja puikoilla 3. Jätin näistä myös muutaman silmukan poimimatta reunasta, näin reunasta ei tullut silmukkamäärältään niin ahdas.

Muuten kyllä tykkään tuosta ohjeesta ja vaikka tosiaan ovatkin Star editionit niin merkit puuttuu taaskin. Meinas tulla vähän kiire näiden kanssa kun serkku ilmoitti että illalla tulevat tossuja hakemaan ja aamulla tossut vielä odottivat kokoamista. Niinpä nämä valmistuivat pari tuntia ennen noudon saapumista ja äkkiä nappasin kännykällä kuvat tossuista omissa jaloissani. Kameran akku kun ilmoitti tietysti olevansa tyhjä kun kuvia meinasin alkaa napsimaan. Onneksi tuossa mun nykyisessä puhelimessa on aikast hyvä kamera! Ja tossuista tuli oikein sopivat kummitytön jalkaan ja se jos joku tekee kummitätin onnelliseksi! Hyvä kun kelpas!

Ei kommentteja: