tiistai 9. kesäkuuta 2015

Mullekin Reaverset
Huomenta!

Herätetäänpäs taas blogiakin eloon, toukokuu meni muka niin nopeasti että täällä elettiin ihan hiljaiseloa. Mutta nyt se on ohi. Siis sekä hiljaisuus että myöskin oppariprosessi. Eilisellä päivällä minusta tuli vihdoin tradenomi ja opparikin valmistui hyvällä arvosanalla. Nyt on hyvä lähteä kesän viettoon, itse asiassa vietän tällä viikolla jopa ensimmäistä kesälomaviikkoani. Niinpä nyt saa ihan oikeasti lomailla loman kun kouluhommat tuli eilen vietyä päätökseen! En ehkä ole vielä ihan sisäistänyt tätä että koulu tosiaan on nyt ohi, tuli tuo eilinen vähän jopa yllätyksenä, mutta eiköhän sitä pikkuhiljaa päästä pois tuosta opiskelijamoodista. Syksyllä sitten uudet kujeet!

Tuli pidettyä sitten pari kuukautta neuletaukoakin. En tiedä mikä siinä oli, mutta koko oppariprosessin aikana ei tehnyt iltaisinkaan mieli neuloa yhtään. Niinpä tuijottelin vain netflixiä tekemättä käsilläni mitään. Pari viikkoa sitten kiinnostus kuitenkin alkoi palata. Ajattelin jopa hetken liittyväni kesäyön hullutteluun tänäkin vuonna. Latasin ravelrystä uusia ohjeita ja ostinkin jopa muutaman. Tein listaa pitkästä aikaa, "mitä minä haluaisin neuloa" -listaa. Jätin kesäyön hullutteluun ilmoittautumatta, mutta lauantaina tartuin puikkoihin. Ja neuloin sukat yhdeltä istumalta. Sormet muistivat sittenkin sen neulonnan ihanuuden.

Puikoille hyppäsi ensimmäiseksi siis Reaverse Star Edition -tennarisukat. Neuloin kerrankin ohjeen mukaan, tosin muutaman pienen oman ohjeen huijauksen tein näissäkin. Sunnuntaina valmistuin tennarien pohjat ja nauhat ja eilen iltapäivästä kokosin tennarit kasaan. Kivathan niistä tuli ja ohje oli helppolukuinen. Sukkani ovat kokoa 38, mutta pohjalliset tein ohjeella 35-36 ja käytin puoli numeroa liian pieniä puikkoja. Näin sain pohjallisista sopivat, ohjeella 37-38 niistä tuli aivan liian isot. Tosin mä neulon aika löysää, eli ongelma on varmaan juuri siinä. Lopputuloksena kuitenkin mahtavat tossukat. Näitä tuntuu olevan nyt joka toinen julkaisu facen villasukka-ryhmässä, enkä kyllä ihmettele kun ohje on niin selkeästi kirjoitettu.

Nyt kun tämä jumi on taas ohitettu, heitetään puikoille seuraavat listalta. Ei tästä kesästä varmasti tule ihan yhtä tuottoisaa kuin viime kesästä, mutta tähdätään kuitenkin korkealle! Palaillaan!

Ei kommentteja: