perjantai 10. lokakuuta 2014

Pari vai eripari?!Alkuviikon lankakerien uudelleen järjestelyn tuloksena nappasin käsiini kaksi jämälankakerää merinovillaa ja laitoin sukat puikoille. Neulontatahti tuntuu todella löytyneen, sillä nämä tulivat valmiiksi parissa illassa. Pientä jippoa halusin mukaan perusraitasukkiin ja niinpä aloitukset, kantapäät ja kärkikavennukset on tehty eriväreillä. Tai siis päinvastoin kuin toisessa sukassa. Tästä johtuen myös raidat osuvat päitteen jos sukat laittaa tarkasti vierekkäin. Nuo Dropsin merinot ovat kyllä yllättävän riittoisia keriä, näistä jäi edelleen lankaa jäljelle vaikka kerän loppuja olivat jo aloittaessa. Kivat perussukat päätyvät omaan käyttöön. Laitoin seuraaviakin sukkia jo puikoille, jospa vaikka joululahjoja! Ja voi, mä niin aion toteuttaa itselleni joulusukat tänä vuonna tämän pipon kuvioilla! Kai nyt saa jo vähän alkaa fiilistellä joulua, saahan?

2 kommenttia:

Johanna R. kirjoitti...

Neuloin myös vastakkaisilla väreillä lapselle sukat viime talveksi ja koko vuoden päiväkodintädit pyöritti niitä ympäriinsä ja koitti etsiä paria sukalle.. :D

Henni kirjoitti...

Heh, no mulla tuskin tulee olemaan tota ongelmaa kun näitä ihan kotosalla vaan itse käytän :D vaikka mun mielestä nää kyllä aika helposti toistensa pariksikin tunnistaa :)