lauantai 20. syyskuuta 2014

Hortensian pinkit sukat
Mulla on kiirinyt jo usemman vuoden lankakopassa muutama erivärinen kerä erityispehmeää merinovillaa, joista nyt viimein laitoin yhdestä väristä sukat alulleen. Malli on bongattu facen villasukkaryhmästä, alkuperäinen ohje löytyy varmaan Ravelrystä, mutta minä en ole ohjetta vilkaissutkaan, vaan kuvan perusteella tein oman sukkasuunnitelmani. Tuo lanka on siis Hjertegarnin Palinoa, 100% soft merino wool superwash. Väri on mitä mahtavin pinkki, juuri samanvärinen kuin vanhempieni pihassa uudelleen kukintansa aloittanut hortensia. Lanka oli mukava neulottava ja yllättävän riittoisa. Olin ostanut lankaa aikoinaan kolme kerää ja etukäteen jännittelin niiden riittävyyttä. Yhdestä kerästä syntyi kuitenkin helposti yksi sukka, eli kokonaisuudessaan pariin meni lankaa alle 100grammaa. Näistä tuli kyllä ihanan pehmeät, mutta taitavat olla enemmänkin sellaiset pyhäsukat kun ei mitään vahvistavaa ainetta ole mukana. Mahtavatko siis kulua helpostikkin käytössä?! Kivat niistä joka tapauksessa tuli!

2 kommenttia:

Johanna R. kirjoitti...

Heeei! Etsin Baktus-huivin ohjetta Googlesta ja kappas, kun sattuikin tuttu naaman kouluvuosilta osumaan blogista vastaan :) Jään seuraamaan!

-Johanna, joka löytyy myös Pappadiippa-blogin takaa

Henni kirjoitti...

Hauska sattuma! :D Minäkin olen aina silloin tällöin käynyt muuten blogiasi kurkkimassa, se on kiva kuulla vanhojen tuttujen kuulumisia :)