maanantai 29. heinäkuuta 2013

Juhlinnan jälkeen
Ihanan rauhallinen maanantai aamupäivä takana. Kunnon laiskottelua. Olin niin suunnitellut tiskaavani edes tiskit, mutta päätin jättää nekin huomiselle. Ehtiihän sitä. Kauppaan sain sentään raahattua itseni. Tarttui tuo uusi Novita lehti mukaan, jota olen lueskellut. Pari päivää tullut syötyä vähän huonosti joten tänään ruuaksi oli kunnon pöperöitä taas, makaroni&jauheliha tuunattuna tällä kertaa tomaatilla ja punasipulilla (mä en tosiaankaan ole mikään kokki!). Töihin lähtöön on aikaa vielä tunti.

Niin se viikonloppu. Olipas hulinata pari päivää. Perjantaina kertyi mittariin yksi vuosi taas lisää. Pahimmilta ikäkriiseiltä vältyttiin, vaikka jotain pientä olikin ilmassa, onneksi kaverit muistutti että eikös se ollutkin niin että täytin 17 vuotta. Töitten jälkeen suunnattiin juhlimaan kummitytön synttäreitä ja ilta venyi vähän pidemmälle, mitä olin suunnitellut. Lauantai aamupäivän haukottelin töissä ja töiden jälkeen kiireellä valmistelemaan iltaa. Lähimpien kavereiden kanssa pidettiin partsibileet ja meillä oli ihan mahtava ilta. Syötiin tortilloja ja mutakakkua ja juteltiin kaikesta. Tosin tää pieni kämppäni muistutti saunaa kun seitsemän ihmistä sulloutui pieneen tilaan, mutta illan mittaan parveke viileni ja viihdyimme ulkona sekä käväisimme keskustassakin. Eilen oli vielä pieni muotoiset synttärikemut sukulaisille. Varsinaiset kakkuähkyt oli siis eilen illalla! Mutta aivan mahtava viikonloppu ja vähäisillä yöunillakin pärjäsi oikein hyvin. Tänäänkin heräsin jo ihmeen aikaisin, vaikka vannoinkin eilen, että tänä aamuna nukun kyllä kaikki univelat pois, ehkäpä niitä ei sitten ollutkaan niin paljoa kuin olin ajatellut.

Tähän viikkoonkin mahtuu paljon kivaa. Olisi tiedossa reissu Linnanmäelle kummitytön kanssa (vihdoin!), viimeiset työpäivät mansikoiden parissa ja viikonloppuunkin tehtiin jo suunnitelmia kamujen kanssa. Nyt käyn siivoamassa ruuanlaittosotkut keittiöstä ja alan valmistautua töihin. Hauskaa viikkoa!

Ei kommentteja: