tiistai 25. syyskuuta 2012

Turkoosi ihanuus


Heinäkuun puolivälissä alussa se iski ekan kerran, ei se kesä tosiaan taida olla tulossa ollenkaan niinkuin edelliskesinä. Eli ei muutakun villasukat puikolle syksyä varten. Näiden valmistuminen tosin viivästyi, ensimmäinen tuli valmiiksi heti, toinen odotti valmistumista viime viikkoon!


Halusin neuloa ihan yksinkertaiset perussukat. Ei mitään oikein-nurjaa-vartta tällä kertaa. Jotain pientä piti silti keksiä, teinpä siis muutaman kerroksen alkuun ihan vain joka toinen kerros oikein ja joka toinen kerros nurjaa. Vähän niin kuin sukan yläosa olisi nyt paksumpaa kuin muu sukka.


Lankana keväällä ostettua Novitan 7-veljeksen turkoosia. Ihana väri ja hyvä perussukkalanka! Vähän alle kerä näihin meni, toinenkin kerä tätä väriä vielä olisi.


Olen aivan ihastunut näihin! Minusta näistä tuli oikein kivat ja jalassakin olivat viime viikolla jo melkein joka ilta. Yleensä en tykkää käyttää villasukkia paljaiden varpaiden kanssa, mutta nyt en huomannut edes kutittavaa vaikutusta, mitä villalla yleensä on (en siis voi käyttää yhtäkään villapaitaa, missä on oikeasti vähääkään villaa). Mutta ehkä jalatkaan eivät ärsyynny kun sukat on niin kivat!

Mietinnässä seuraavat sukkaset! Valkoinen lanka valittuna, jotain pitsistä tekisipä mieli, hmm...

Ei kommentteja: