perjantai 21. syyskuuta 2012

Loppu hiljaisuudelle!
Heipähei! Pitkästä aikaa! Olisikohan se aika elvyttää taas tämäkin blogi?! Täällä on ollutkin viimeiset puolivuotta tai siis vähän pidempäänkin jo ihan hiljaiseloa, lähinnä olen vaan päivittäin käynyt tätä kautta lukemassa muiden blogeja. Mutta jospa taas tehtäisiin muutos! Näitähän täällä tapahtuu aika säännöllisin väliajoin ;)

Minä lopetin tuossa muotoiluopinnot kesken ja siirryin opiskelemaan tradenomiksi. Liiketaloutta ja yrittäjyyttä siis tarkemminottaen. Näin muutaman viikon jälkeen koulu vaikuttaa oikein kivalta ja eiköhän se alakin ala pikkuhiljaa hahmottua. Turku jäi siis myös samalla taakse, itseasiassa jo tuossa keväästä. Kiva kaupunkihan se on, mutta ei ollut minun paikkani, en oikein kotiutunut sinne ollenkaan. Takaisin siis lähtöpisteeseen, täällä on hyvä olla!

Syksy saapuu kovaa vauhtia ja jo melkein vuoden kadoksissa ollut käsityöinnostuskin on tehnyt paluun! Kaksi viikkoa on puikot heiluneet lähes joka ilta, jotain esiteltävääkin piakkoin olisi. Kunhan kamera vaan saadaan ladatuksi :) Vanhan nypläysharrastukseni aloitin myös uudelleen nyt syksyllä, olen niin innoissani. Eilen meni kyllä melkeen koko kerta purkaessa vanhaa virhettä, hermot kyllä kasvaa kivasti! Vaan kyllä koko viime vuosi oli niin ikävä nypylöitä!

Blogger vaan on aika paljon muuttunut viime kirjoituksestani, taitaa olla aika opettelua taas tämän uuden kanssa. Blogin ulkoasuun teinkin jo muutoksia, ja nyt se miellyttää taas omaa silmää. Uutta kuvaa kyllä kaipaisin, laitanpa mietintään millaisen siihen haluaisin. Voi olla että muokkauksia on siis vielä edessä ja toivottavasti saan myös tuon päivitystahdin taas kohdilleen!

Ihanaa viikonloppua kaikille! Itselläni se on hyvin työntäyteinen! Nähdään pian ja öitä!

-Henni

Ei kommentteja: