tiistai 18. tammikuuta 2011

Pikkuisen piristystä

Luulin jotenkin että nyt kun minulla ei varsinaisesti ole mitään tekemistä niin ylimääräistä aikaa olisi kamalasti! Väärin! Olen käynyt Helsingissä ja Turussa, siivonnut ja järjestellyt kaappeja, neulonut, ommellut yms. Tuntuu ettei sitä ylimääräistä aikaa ole vieläkään. Toisaalta en valita, olen saanut tehtyä paljon sellaista mitä on pitänyt tehdä jo kauan. Ja vapaus lähteä pienellä varoitusajalla minne vaan on oikeastaan aika kivaa. Toivon silti että töitä löytyisi jossain vaiheessa.

Joulusiivouksen jälkeen kämppä kaipasi ylleen jotain keväistä. Eilen kaivoin viimein ompelukoneen esiin. Taukoa onkin kertynyt jo yli kuukausi! Otin käsittelyyni sänkyni koristetyynyt (lähtötilanteet 1 ja 2). Vanhat päälliset olivat edelleen hyvässä kunnossa, mutta itseäni ne olivat jo alkaneet kyllästyttää. Ja koska sängylläni on ennestään jo kaksi limenvihreää isoa tyynyä, päivitin nämä pikkutyynyt saman sävyisiksi. Ilme piristyi niin paljon!

Ylimmässä kuvassa näkyi kaksi taulua. Ikeasta kuvat ja koska kehykset olivat vähän isot, laitoin taustalle vihreää skräppipaperia. Toinen tarvitsisi vain saada vielä seinälle asti. Ylläkin näkyvät julisteet haluaisin seinälle. Kehykset vain puuttuvat. Täytyy pitää silmät auki, jos jostain vaikka tulisi vastaan jotkut kivat! Muutama pieni neulejuttu odottaa vielä päättelyä, ne ovat tämän illan projekti. Ensin kuitenkin täytettyjen paprikoiden pariin, keittiöstä leijailee jo herkullinen tuoksu! Nam! ;)

Ei kommentteja: