maanantai 21. kesäkuuta 2010

Prinsessa ÖrkkejäViikonlopun aikana sain vihdoinkin jotain aikaiseksi. Ja ihanat prinsessahäät tuli myös katsottua, itkukin tirautettua, häät on kyllä niin ihania! Lauantaina valmistui kaikki akkeli-pussukat, 16 uutta siis. Sunnuntaina vietin muutaman epäselvyyttä aiheuttaneen ongelman takia itkukiukkupäivää ja purin harmitustani ompelukoneeseen. Päivä muuttui kyllä iloksi kun kaikki pinkit örkkipussukat tuli valmiiksi, 6 isoa, 6 keskikokoista ja 7 pientä. Sekä tuollaiset extraörkit, tildapussukan kaavaan tehtyjä ja paino tehty kimaltelevalla painovärillä. Prinsessaörkkejä! Keväällä tehty yksi kokeiluversio meni tädille ja noi muut menee markkinakoriin.
Tänään ale-shoppailtiin äitin kanssa Turussa. Kesän eka vapaapäivä. Tarkoituksena oli ensin lähteä viettämään päivää Särkänniemeen mut suunnitelmat muuttuu aina. Vähän harmitti mutta kyllä toi shoppailu vaan kummasti piristi. Hansan ompelutarvikeliikkeestä pitsejä 6 metriä ja Presentosta lisää 13 metriä. Presentosta ostin myös joitain skräppipapereita. Kassinkahvoja olis tarvinnu, mut ei löytynyt. Muutaman alennusmyynti vaatteen myös ostin, Ginatricosta nahkatakki ja H&M:stä paitulimekko. Kuvassa oleva kirja on Prismasta, kivoja vinkkejä vauvoille. Tekisi mielenä tehdä örkkikankaasta vauvan tossuja.
Ja ehkä se hellekin saadaan juhannukseksi, hyvältä näyttää tässä vaiheessa. Nyt fiilistelemään Teho-osaston ensimmäisen kauden pariin ja illalla rullaluistelemaan, K2:set sai tänään uudet pyörät!

Ei kommentteja: