perjantai 25. kesäkuuta 2010

Juhannus on meillä herttainen...Vaikka toi keli tuolla ulkona vois olla vähän enemmän juhannusmainen. Tosin vietin kyllä ennakkojuhannusta jo eilen kun aurinkokin vielä paistoi. Juteltiin ystävän kanssa ensin mukavia takapihan terassilla auringosta nauttien ja kun hyttyset alkoi käydä liian riesaksi, päädyttiin juhannusajelulle ympäri pitäjää. Häntälästä Kuusjoelle, sieltä Rekijoen kautta Kiikalaan, Kiikalasta Terttilään ja lopulta keskustan kautta takaisin Kirkonmäelle. Tehtiin hölmöjä pysähdyksiä matkan varrella ja otettiin monta valokuvaa. Lampaat oli kivoja, tulivat jopa tervehtimään, pulut sensijaan lensivät pois kuvasta. Hullunhauska reissu!
Uusi leikekirja aluillaan. Ranne rasittui piirtämisestä, seuraavaksi voisi varmaan vain liimailla. Digikuvat tahtoisin valokuviksi ja mukaan kirjaan. Opinnäytetyö pyörii mielessä yhä enemmän ja enemmän. Kuvailin vesisateesta huolimatta tänään pihalla juhannuksen kukkaloistoa. Orkidean sain eilen, se on niin kaunis! Tosin en ole mikään viherpeukalo niin että olen jo nyt huolestunut sen hengissäpysymisestä.
Vesipisarat näytti lehdillä ihan helmiltä. Säästä huolimatta kiva päivä tämä juhannus. Illalla poksautetaan kuoharia ja nautitaan vaahtokarkkeja. Hauskaa juhannusta!

Ei kommentteja: