tiistai 2. helmikuuta 2010

Kenkäholisti

Sinkkuelämää sarjaa ei saisi ikinä katsoa. Ei ikinä, ikinä, ikinä! (tosin vähän kyllä harmittaa että sarja loppui taas) Ne kengät! Ne ihanat, ihanat kengät! Miten ihanaa olisi päästä käymään Carrien vaatehuoneessa. Sekoaisin. Ihania kenkiä koko kaapillinen. Minä tahtoo myös! Mutta mulla ei oo kun google. Ja tällaisen tylsän tiistai-päivän jälkeen googlekin tuntui oikein mukavalta. Netti-ikkunaostoksia!

Manolo Blahnik: Themy

Jimmy Choo: Poem

Jimmy Choo: Lance


Jimmy Choo: ClueJean-Michael Cazabat: Kalena


Christian Louboutin: Margi Diams

Christian Louboutin: Ernesta Bow (iik! ihanat!)
*
*
Kuola valuu, polvet notkuu! Tahtoo, tahtoo!
*
Jos mä laittaisin nyt joka kuukausi sivuun ja varmaan talteen 50€, olisi pienen pieni mahdollisuus ostaa joku näistä ihanuuksista mun 22-vuotis syntymäpäiville. Hintahaitari näissä oli 400-900€ niiltä sivuilta mistä katselin. Mihin sitä vaan uskaltaisi tuollaisilla kengillä mennä. Torille? Baariin? Luultavasti säilyttäisin niitä laatikossa ja ottaisin esiin vain ihastellakseni. Tosin noin ihania kenkiä ei voi säilyttää laatikossa, ne ansaitsevat olla näkyvällä paikalla esillä.
*
Lupaus itselle: joku päivä omistan tällaiset kengät! Ei välttämättä juuri kuvissa esiintyviä kenkiä, mutta jonkun nimekkään suunnittelijan kengät, jotka istuvat täydellisesti jalkaan ja ihastuttavat. Unelmakengät.
*
Vai voiskohan opiskelija saada pankista lainaa lähteäkseen kenkäostoksille?

1 kommentti:

kio kirjoitti...

ihanat on! Mutta voisi hiukan ärsyttää jos käytössä hiertäisi ;)