keskiviikko 20. tammikuuta 2010

pussukoiden maailmasta


Perjantaina INTO NY matkaa Turkuun Nuori yrittäjyys tapahtumaan. Innostuin väkertämään näitä akkelipussukoita, kun ne saivat mielestäni aika hyvin vastaanoton ennen joulua ja pääsivät silloin loppumaan. Viikonloppu meni koneen kimpussa ja lisää olisi istumista tiedossa, leikkasin noin kahteenkymmeneen pussukkaan jo kankaat, mut ei taida enää perjantaiksi ihan ehtiä. Noiden pitsien laittaminen on hidasta, mut kyl niistä tuli aikast kivoja. Muutamista lemppareista otin lähikuvat, tekis melkeen mieli pitää noista osa ihan itellä, ehkä muutaman niistä itselleni ostankin :)


Ja tietysti kun Turkuun mennään niin on pakka päästä hakemaan Presentosta lisää pitsejä, jotta saa uusia pussukoita tehtyä.

Käväsin aamusella vetoketjun hakumatkalla piipahtamassa Suomalaisessa Kirjakaupassa. Tildan Tapaan kirjasta oli vihdoinkin saapunut uusi painos ja oli ihan must-ostos. Netistä lueskelin että tossa kirjassa on hyvät pussukka ohjeet ja ihan vaan niiden takia kirjan ostin. Tai no ei ihan, oli siinä kaikkia muitakin ihania, keväisiä ohjeita. Tildan talossa kirjan sain viikonloppuna nimpparilahjaks, siitä tehdään ensi jouluksi kaikkea kivaa. Tykkään noista Tildan ohjeista kun ne on niin helppoja! Ja suloisia myös!Saanen esitellä vaaleanvihreän kaitaliinani. Näyttää kyllä hyvin beigeltä... noh, sentään Örkkipussukat esittäytyy oikean värisinä. Lisää kankaanpainoa luvassa ensi viikolla, näihin pussukoihin meni viimeinen sininen kangaspala, jota olen säästellyt. Nyt on pussukoita perjantaita varten. Ja miten ihanaa olikaan ommella kun se kauan kaipaamani aurinko vihdoinkin pilkisteli pilvien välistä monen tunnin ajan. Nauttisin aurinkokylvyistä ompelemalla ikkunan edessä :) Seuraavaksi vuorossa suklaakakun koonti, enpä tiedä mitä siitäkin tuli, mut toivottavasti on edes syötävä töhäys, ja illaksi odottelen sukulaisia seuraani kakkua maistelemaan! Kermavaahtoista keskiviikkopäivän jatkoa kaikille!

Ei kommentteja: