maanantai 18. tammikuuta 2010

Piristyspillereitä, kiitos!


Huomasin viime viikolla, että vaikka olenkin erittäin iloinen siitä että maailma on valkoinen eikä synkän musta, niin kaipaan ympärilleni silti kirkkaita värejä. Ja auringonvaloa, eihän noista huonosti valoittuneista valokuvista voi olla ollenkaan iloinen. Näkyy niistä sentään viime aikaisia puuhasteluja. Mulla on ollut joululoman jäljiltä vähän käynnistymisongelmia. Mikään ei innosta ja tuntuu että energiaa uupuu edelleen, vaikka melkein koko loma menikin nukkuessa. Ja viime viikko ja sitä edellinen. Aamuisin en jaksa herätä ja iltaisin olen jo ajoissa nukkumassa, ja se niiden väliin kuuluva aika menee aika koomassa.
*
Viime viikolla sentään jo vähän enemmän pääsin kiinni erilaisiin projekteihin ja levitin alkajaisiksi kaikki paperiaskartelutarvikkeet ruokapöydälle. Muutaman kortin sain taas tehtyä, tosin suurimmaksi osaksi ovat vielä kesken.
*
Kirkkaat ja pirteät kankaat saivat uuden elämän Akkeli-pussukoiden muodossa. Laiskaa oli kyllä ompelukin, tunnin välein pieniä taukoja ja sen jälkeen ommeltiin taas yksi vaihe ja pidettiin tauko. Perjantaihin mennessä pitäisi saada vielä muutama pussukka tehtyä, nyt noita näyttää olevan 11 valmiina. Rentoutusompelua, ei kiireellä...
*
Keskiviikkona käytiin Helsingissä ja saatiin ensimmäinen jälleenmyynti paikka meidän INTO-tuotteille. Nyt niitä saa myös Helsingin Taidehallista. Ja miten iloisia ja ylpeitä oltiinkaan kun käveltiin Taidehallista pois, "vitsit, miettikää, meidän omien kätösten tuotteita myydään nyt Helsingissä". Samalla reissulla käytiin Lankamaailma Nordiassa. Kahdeksan kerää lankaa kannoin kotiin, 4x Diamond Cotton (100% merseroitu puuvilla), 3x Hjertegarn Palino (100%merinovillaa (merino on muuten mun uus lemppari, niin pehmeetä)) ja 1x Zitron Trekking XXL. Sukkia, sukkia ja yks huivi olis nyt toiveissa. Liilat seiskaveikkaset sukat valmistuu myös. Loppuviikon vietin kyttäillen kauppojen lankahyllyjä, josko Novitan kevään uutuus langat olis hyllyille jo saapuneet. Työpaikkani lankahyllystä pongasin sitten uutuusvärejä lauantaina. Sukkia ja sukkia... Mutta niistä lisää sitten kun jotain valmistuu, nyt vain keskityn ihailemaan lankakeriäni.
*
Iltapäivä-teen aika. Gilmoren tyttöjä. Parhaillaan pyörii yksi koko sarjan parhaimmista jaksoista, kakkoskausi ja eväskorihuutokauppa. Ja ihana Milo Ventimiglia. Tanssimaratoni-jaksoa odotellessa. Muutaman tunnin ehtii teen jälkeen myös ompelemaan ennenkuin kummityttö saapuu iltakyläilemään. Tai no, ompelen jos jaksan...
*
Voi kunpa se aurinko tulis esiin tuolta pilvien takaa ja toisi mukanaa lisäenergiaa...

Ei kommentteja: