keskiviikko 10. joulukuuta 2008

kaksi viikkoa jouluun, jaiks!

Ulkona sataa lunta ja radio soittaa PMMP:n Rusketusraitoja. Tuntuu vähän hassulta...

Piti jo eilen kirjotella mut nukuin suurimman osan illasta ja tein läksyjä niin etten sitte ehtiny. Ja tänään aikasemmin kuvat ei suostunu päivittymään tänne. Mut keksin sitte itelleni tekemistä, selailin kaikkia ihastuttavia blogeja. Yritin ettiä langanvärjäys menetelmiä ja jotain hyvää lankaa jota vois värjäillä. Viel en onnistunu löytämään. Mut hahtuvalankaa tilaa kyl itelleni joululahjaks, niin ihania värejä löytys et pakko on saada. Hahtuvia jo aikasemminkin kuolasin mut en viel oo saanu aikaseks että tilaisin, mut kyllä joulun kunniaks. Eihän siihen jouluun oo aikaa enää kuin kaks viikkoo. Mistä mieleen että sekä joulukortit että joululahjat on kesken. No on täs viel aikaa ;)

Maanantaipäivää vietin Turus. Olin mukana sellasel sisustusmatkal, joka vei tutustumaan moneen sisustuskauppaan. Suurin osa ajasta vaan vietettiin Raision Myllys ja koko se aika metsästettiin äipän kanssa mun kummitytsylle joululahjaa. Viimein löysimme jotain Hello Kittyä. Neiti vaan tahtois oman kellon, mut noi Hello Kitty kellot on vaan vähän liian aikuismaisii kolme vuotiaalle. Turun keskustas olisin voinu kierrellä ennemmänkin mutta oli pakko mennä bussin mukana. Käytiin myös Loviisan aitas ja Adalmiinan helmessä. Ihania liikkeitä molemmat, mäkin tahdon itelleni vanhan navetan.Tämmöstä sulosta tonttu nauhaa ostin Adalmiinan Helmestä. Oli niin ihanaa etten voinu jättää ostamatta.


Ja kuva muista ostoksista. Aika vähän mitään loppujen lopuks tarttu matkaan. Turussa oli joku pikkumyymälä mis myytiin noita nukkekodin tavaroita, vessapaperii tarttee olla jokaisessa nukkekodissa, vaikkei vessaa vielä löydykkään. Toi sammakko ja prinsessa alusta on just tollanen mun näkönen, se toimii tästä lähtien mun askartelualustana. Noi molemmat nauhat on Adalmiinan helmestä ja purkit, saippupidike ja noi tossut on Loviisan aitasta.


Ja nää kankaat kävin ostamassa eilen Salosta. Ruudulliset on Jännäristä, samoin noi nauhat. Yks väriset ja toi ruskee on Anttilasta. Tollasii nauhoi oon jo pidemmän aikaa ettiny, lähinnä nukkekotiin, ja nyt sitte löysin ihan vahingossa. Kankaista on tarkotus tehdä joulukranssiin koristeita, se olkoon huomisen illan projektina.
Nyt vois kattoo muutaman jakson frendejä...

Ei kommentteja: