tiistai 7. kesäkuuta 2011

uusia tyynyä ja ensimmäiset KYH-aloitukset

Huh hellettä! Olen eilisen päivän ja tänään aamupäivän siivonnut parveketta ja sisustellut siitä itselleni kesähuonetta. Viime viikolla tuonne tuotiin sälekaihtimet, joten nyt ei aurinko pääse porottamaan täysillä koko päivää. Tosin se että lämpötila tuolla on edelleen +36 astetta kertoo jotain niiden sälekaihtimien vaikutuksesta! No jospa muutaman päivän tuuletuksella saisi noita lämpöasteita vähän laskemaan. Tosin iltaisin ja aamuisin siellä voi istuskella ja varsinkin siis nyt kun sain ommeltua noihin korituoleihin uudet istuintyynyt. Kävin eilen ostamassa kangasta, josta siis ompelin neljään tyynyyn uudet päälliset. Lisäksi kaksi pienempää tyynyä sai uudet päälliset myös, yläkuvassa näkyy vain puolet uusista tyynyistä siis, toiset majailevat parvekkeen toisella puolen toisessa korituolissa.


Kerroinkin jo että osallistuin tänä vuonna Kesäyön Hullutukseen ja muutaman KYH:in olen saanut aloitettua. Kysynpä vaan että kuka pystyy näillä ilmoilla neulomaan?! Minulla on täällä sisälläkin lämmintä melkeen 27 astetta, joten kädet hikoilevat samantien. Ylemmästä neuleesta tulee pipo ja alemmasta piti tulla sukat, mutta muutaman kerroksen neulottuani tajusin että kyseiseen neuleeseen valitsemani lanka on maailman huonointa! Ärsyttää, sillä maksoin tuosta kuitenkin 12,60 kerältä, ja kerällä se näyttääkin niin kivalta. Saas nähdä valmistuuko nämä koskaan. Pari muutakin on aloitettu, mutta niistä ei vielä ole kuvia, muutaman aloituksen olen jäljessä kun viikonloppuna en neulomaan ehtinyt.
Tänään on oikeastaan pitkästä aikaa ensimmäinen sellainen päivä kun ei ole mitään tekemistä! Viime viikot olen huitonut edessuntakaisin paikasta toiseen ja hoitanut kaikenmaailman asioita niin etten istahtamaan ole ehtinyt, hyvä että edes nukkumaan! Tänä iltana olisi siis hyvä mahdollisuus päivittää KYH-aloitukset ajantasalle, mutta odottelen nyt että vähän viilenisi. Huomisesta lähtien alkavatkin kesätyöt, joten saan nähdä miten neulomisen sitten käy?!

Ei kommentteja: