torstai 24. helmikuuta 2011

Uutta ilmettä


Täällä on ompelukone hurissut eilisen päivän ja illan ja tän aamupäivän. Poikkesin eilen ihan pikasesti vaan eurokankaaseen aikomuksena ostaa valkoista ompelulankaa ja levyvanua. Vaan niinhän siinä taas kävi että jotain kankaitakin tarttui mukaan. Omenanvihreää ja vadelmanpunaista pellavaa metsästin viime syksynä ja nytkun sopivan värisiä löytyi niin pakko oli ostaa. Kankaat olisin tarvinnut ensimmäiseen suunnitelmaan opinnäytetyöstä, mutta koska työ ei toteutunutkaan niin enpä noita kankaita olis edes tarvinnut. Nyt kuitenkin tuntuu että osan suunnitelmista voisi kesäksi toteuttaa, tai sitten näistä tulee jotain muuta. Onnistuipa myyjä myymään minulle tuollasta vadelmanpunaista verhokangasta, se tosin oli niin halpaa että olisi ollut rikos jättää ostamatta. Siitä tänä aamulla ompelin ensimmäiseksi uuden verhon. Tosin se ei ole yhtään muun asunnon värinen, eli jotain yhteensopivia tyynyä täytyy ehkä kehitellä. Tuosta vihreä-harmaa-raidallisesta kankaasta tein uudet tyynynpäälliset. Harmi vain että tyynyjä on neljä ja kankaasta riitti vain kolmeen. Täytyy siihen neljänteen nyt kehitellä vielä jotain. Olen kyllä oikea unelmanaapuri kun vielä puoli kahdentoista aikaan yöllä noita tyynyjä täällä väänsin :D

Tämän pöydän vieressä ei paljoa tänään syödä. Ennen joulua painamani norsukankaat muuttuvat pikkuhiljaa pussukoiksi. Taustalla pino uusia akkelipussukoita, jotka odottavat pitsien kiinnitystä.

Posti toi tänään kuoren, josta löytyi kaksi omalla Salo-kuosillani varustettua kalenteria. Fiilis oli aika mahtava. Näitä saa ostaa täältä Salosta Metka-kahvilasta, sijainti Kirkkokatu. Täytyy varmaan ottaa tämä itselle käyttöön :)

Ja kun sisustus on nyt kovin pinkkiin menevä, niin täytyihän sitä uutta väriä saada myös kynsiin :) nyt palaan takaisin ompelukoneen ääreen!

Ei kommentteja: