maanantai 20. syyskuuta 2010

Pitkästä aikaa täällä taas!

Pitkästä aikaa täällä taas! Anteeksi etten ole ehtinyt käymään useammin. Työssäoppiminen loppui tänään ja jospa nyt jäisi vähän enemmän aikaa blogille kun opinnäytetyön tekeminen alkaa. Olen ollut iltaisin niin uupunut töistä ja bussimatkustelusta, etten ole saanut edes mitään aikaiseksi. Yksi sukka on kuukauden aikana valmistunut, paria odotellaan vielä valmistuvaksi. Muutaman kortin sain tehtyä puolivalmiiksi kuumeessa ollessani. Yllä oleva kortti taas valmistui pikaseen viikonloppuna äidin tilauksena. Alla olevat suunnittelin korteiksi, mutta noista saisi kyllä kivat taulut!


SuosikkiniTuota Tildan tyttö paperia säästin varmaan parin vuoden ajan ja suunnittelin mitä siitä tekisin. Nuo taulut oli kyllä mielessä, ehkä näistä voisi joskus sellaiset siis tehdä. Lisäksi näissä on Sinellistä ostamiani papereita.
Nyt tekisi mieli tarttua puikkoihin, lähteä hankkimaan materiaaleja, päästä hyppimään painopöydälle, brodeerata yms. Saa nähdä mitä ehdin tekemään, se opinnäytetyö tulee kuitenkin nyt ykkösenä! Nyt mulla on päikkäriaika, jos tämä päänsärkykin vaikka loppuisi.

Ei kommentteja: