keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Mymmeli ja Pikku-MyyEilen aamusta sain vihdoin aikaiseksi kuvattua tekemisiäni. Kameraan tarttuminen on joskus niin vaikeaa. Lähdin ajoissa töihin ja olin viiden metrin päässä bussipysäkistä kun näen bussin viuhahtavan ohi. Great! Miettisin että jäisinkö odottamaan seuraavaa bussia jolloin olisin puolituntia myöhässä vai ottaisinko jalat alleni jolloin olisin myöhässä vain vartin. Kiukuspäissäni päätin kävellä. Kirosin kaikki bussit. Tänään aion olla pysäkillä vielä aikaisemmin, vaikka en minä eilenkään ollut myöhässä, samaan aikaan menen joka aamu ja yleensä joudun odottelemaan pysäkillä kolmesta kuuteen minuuttiin. Eli oli bussikin ajoissa.

Illalla tartuin itseäni niskasta kiinni. Ompelukone esiin. Sain ommeltua kaikkien pussukoiden pohjat ja leikattua osaan jo vuoret. Muutama akkeli sai myös pitsit. Tämä aamu alkoikin rannetuen etsimisellä. Ei ollut hyväksi ompelu. Tänään pitää silti jatkaa, jospa tää tuki auttais asiaa päivän aikana ja illalla olisi jo ranne parempi. Sain istutetuksi noita pääsiäisruohoja. Tuli vähän paljon ehkäpä, mutta ei se mitään, jos vaan saisi jotain vihreää kasvamaan...

Viikonlopun aikana tein itselleni uudet polvisukat. Novitan Nallen tota uutta kukkaraitalankaa. Pelkkää oikeaa neuletta on kiva neuloa. Sunnuntaina käytiin pikaisesti Turun kädentaitomessuilla. Etsin huivilankaa, se olisi seuraavaksi toivelistalla, sitten kun on aikaa perehtyä kuvioneuleisiin. Messut oli kyllä jonkun näköinen pettymys, eipä ollut kauheasti tota kädentaito puolta, kun samaan aikaan järjestetyt antiikkimessut tuntui vievän useamman salin tilan.

Nallelankaa jäi sen verran että aloittelin siitä uusia sukkia. Katsotaan sopisiko ne kummitytölle.

Tää lähtis nyt seisoskelemaan bussipysäkille. Ei halua tänäänkin kävellä. Aurinkoista päivää kaikille!

Ei kommentteja: