sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Sukkahullu

Tilaustyönä tehdyt sukat vihdoinkin valmiina, kuvassa vielä päättelemättä mutta nykyään jo päätellyt ja tilaajalle toimitetut. Sukat kokoa 37, 42 ja 47. Lankana kaikissa Novitan Nalle ja samalla kaavalla kaikki sukat toteutettu, palmikkoa siis kaikissa. Toivottavasti näistä tuli mieleiset, vaikka vähän kauemmin kestikin saada nämä valmiiksi mitä olin lupaillut.

-----

Tänään on vietytty isäinpäivää sohvalla laiskotellen. Sekä leivottu kääretorttu! Aina tämmöisiä viikonloppuja. Ja loputkin lumet on taas sulaneet pois ja tilalla on taas märkää ja pimeää. YHYY! Perjantaina oli niin ihana ilma kun oli niin jouluisaa, kuuntelin jopa tämän vuoden ensimmäiset joululaulut kotiin ajaessa :) Toivottavasti saadaan valkea joulu!

-----

Ja tän löysin jostain blogista ja pakko oli mennä katsomaan mitä mun neulehoroskooppi kertoo :)


LEIJONA (24.7.-23.8.)
Rakastat haasteita, mutta masennut helposti kun neule ei edistykään suunnitelmiesi mukaan ja hylkäät sen herkästi UFOksi ja aloitat uuden mielenkiintoisemman neuleen. Sinulla on useita keskeneräisiä neuleita ja neulot niitä kaikkia yhtaikaa. Kokeilet mielelläsi uusia neulepintoja, mutta pitsineuleet ovat heikkoutesi. Neulot mielelläsi kauniita, mutta et niin käytännöllisiä neuleita. Kuinka monta pitsihuivia ihminen todella tarvitsee? Rakastat luksuslankoja ja sorrut usein ostamaan lankaa, vaikka et sitä tarvitsisikaan. Osallistut lankahamsterikisaan joka vuosi, menestymättä.
Lempilankasi: Aidot luonnonmateriaalit, mahdollisimman kalliit langat.

Horoskooppi Ullasta

-----

Tunnistan niin hyvin itseni tästä tekstistä :) Hyvää isäinpäivän jatkoa!

1 kommentti:

Lettu kirjoitti...

Hih, minäkin oon leijona :)
Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle !