perjantai 4. syyskuuta 2009

Uutta ja unohtunutta

Sitä vaan on olevinaan niin laiska ja jaksamaton. Paljon saa kyllä tehtyä mutta valokuvaaminen on sitten hankalaa. Ja vielä hankalempaa on siirtää kuvat koneelle. Niinkuin se muka olisi?! Mutta siltä ainakin tuntuu. Eli sitten kun alkaa kuvaamaan niin näitä päivityksiä tulee useempi kuin yksi päivässä.


Tän taulun tein tossa heinäkuun lopussa. Boxi on Ikeasta ja löyty kotinurkista. Viime Ikean reissulla olisin ostanu näitä laatikoita lisää mutta en nähny missään eikä ollu Ikean nettisivuillakaan. Harmi jos niitä ei enää saa. No anyway... Eli siis takasin projektiin...

Takaseinä on Tildapaperia. Sivuseinät Tiimarin kartonkia ja katon kartonki on ostettu paikallisesta kirjakaupasta. Lattia on tehty kananmunakennosta. Liimasin palat paperille, maalasin valkoseks ja kuivuttua töpöttelin harmaata päälle.


Kannu on ostettu Tiimarista ja maalattu valkoseksi, koristeena paljettikukka. Kannussa olevat kuvat on itse tehtyjä. Valkoinen pöytä on Eurominis, ostettu Tampereelta aikoinaan.

Köynnös on tehty valmiista ruusuista. Toi nauha on Tiimarista ja pujottelin kukkaset siihen ympärille.

Linnunpönttö on Tiimarista ja maalattu, alunperin tais olla ruosteenvärinen. Taulut seinällä on itse tehtyjä, ruokailuvälineet on ostos Forssan nukkekotimarkkinoilta ja ovat siis Eurominisin. Nalle myös ostettu.

Arkku Tiimarista ja maalattu lakalla. Pehmusteen ja tyynyt olen tehnyt itse. Taustalla näkyvä aita on myös Tiimarista ja maalattu. Tarkoituksena olis vielä laittaa mansikkapiirakka ja kahvikupit tohon pöydälle, mutta en oo saanu aikaseks alkaa massailemaan. Eli ehkäpä jossain vaiheessa ne sinne ilmestyy. Kaikki muut tavarat on liimattu paikoilleen paitsi nalle ja tyynyt. Senpä takia laatikkoa ei voi kauheesti heilutella, muuten nalle lähtee lentoon. Seinälle ajattelin tän jossain vaiheessa saada, joku kiinnityssysteemi vaan pitäis keksii tälle.Ja sitten toinen taulu esittelyyn. Tää on eilen illalla tehty. Kuva on Minna Immosen tän vuoden kalenterista, oli elokuun kuvana ja heti kun elokuu loppus niin nappasin tän kuvan pois kalenterista. Aika yksinkertanen taulu tuli, hyvin ruskea ja jotenkin herkkä. Vähän harmittaa kun liima veti papereita vähän ryttyyn, mut toisaalta se tekee tauluun vanhahtavan lisäyksen. Kehys on Anttilasta. Noi pienet sydämet pitsin päällä on Sinellistä ostettuja, samoin tapetinnäköinen skräppipaperi.
Viikonloppuna pitäis päästä muuttamaan omaan asuntoon. Remontti alkaa vihdoinkin olla loppusuoralla, tänään oltiin jo vähän siivoomassa, huonekaluja kokoomassa ja verhoja ripustamassa. Ja koulussa ajatukset rullaa oman yrityksen ympärillä. Ollaan muutaman luokkalaiseni kanssa innostuttu tästä nuori yrittäjyys asiasta ja unelmissa liikkuu lanka/askartelukauppa. Ens viikolla lähdetään kiertämään lankakauppoja ja hakemaan ajatuksia. Saa nähdä jääkö unelma vaan ideointi tasolle, innostusta kyllä riittäis ja nettikaupoissa on tällä viikolla roikuttu ahkerasti, tuntuu vaan että muut kouluhommat jää hoitamatta, mut pitäähän niitä unelmia joskus toteuttaa. Nyt pitäis sitten alkaa pakkailemaan, ihan käsittämätöntä miten paljon tavaraa oon kaappeihini keränny vuosien varrella! No ainakaan ei mitään oikeen tarvii asunnolle ostaa. Jospa ens viikon aikana sais sittten muuton tehtyä :)

Ei kommentteja: