maanantai 23. maaliskuuta 2009

vihreetä, vihreetä ja viel vähän vihreetä

en sitten enää yhtään tässä vaiheessa kestäisi tollasta lumisadetta. aamulla viel oli niin ihanan keväinen ilma ja aurinko paisto ja lämmitti, mut nyt tulee tollasta räntää. ikävää...

mieli on ollu keväinen jo muutaman viikon ajan. johtunee tosta auringonpaisteesta. ja siitä että kaikki kaupat täyttyy kaikista ihanan keväisistä väreistä. keltaista, limenvihreää ja omenanvihreää, vaaleanpunaista ja vaaleeta turkoosia. nam! voisin elää näillä väreillä, on ne sen verran herkullisia.

jotain on taas saatu aikasekskin. edellisviikonloppuna ostin tiimarista kaikkea uutta kivaa ja kokosin niistä tollasen taulun ikeasta ostettuu valokuvakehykseen, joka on kyl tollanen laatikontapanen. kuvissa näkyy vähän toi salama kun lasia ei saa otettuu pois.


ämpäri ja kastelukannu tiimarista. porkkanat, hiiri, siili ja aidat sekä aidalla oleva leppäkerttu myös tiimarista mut jo viime keväänä tai sitä edellisenä keväänä, eli omista varastoista nyt löysin. ruoho on huopaa ja takaseinässä on tildapaperia. sivuseinät vaan ihan tavallista kartonkia tiimarista.


nää munat oli jotenkin tosi söpöjä, vaikka onhan ne vähän isoja verrattuna tohon kastelukannuun. minkäköhän linnun munia ne on? ties vaikka olisivat pääsiäispupun ;)

vaikka valosalla ottaa kuvia niin onko se sitten toi salamavalo kun tekee niistä tollasia synkkiä. mut on se niin ihana kuvata kun vihdoinkin on valoa.
ja sitten toinen projekti. kaivelin lankakoppaani ja käsiini eksyin edelliskeväistä mambo-lankaa. just sopivan väristä huonekasveihin. ja kun ensimmäinen kerä oli kulutettu loppuun ja virkkausinto oli edelleen kova niin käyttöön otettiin vaaleenvihree nalle-lanka yhdistettynä vaaleenvihreeseen mohairiin. oli luokkakaverit ihmeissään että mitä ihmettä mä teen. no kaktuksia tietenkin. ja sitten täyty päästä ostamaan tarpeeks pieniä kukkaruukkuja, niiden löytäminen olikin sitten jo ihan toinen juttu.


tää yks kaktus on tämmöstä kukkivaa sorttia. kyseinen kasvi lähti kaverille synttärilahjaks. nää on aika helppohoitosii kasvei kun ei tartte kastella ollenkaan. eikä oo mitään piikkejäkään, mohair tekee tosta pinnasta kun aika kivan karheen tuntusen, vähän kun siinä jotain piikkejä olis...neljä valmista. yks olis viel kesken, siinä käytin novitan mohair-lankaa, joka ei sitten yhtään sovi mun nenälle. koko ajan kutittaa, parin paidankin läpi tuntuu kutina ihossa. sain myös peukaloni niin kipeeks et on pakko keskittyy taas välillä muihin hommiin.
on se niin kivaa kun saa ympärilleen kaikkea keväistä. olis kyl varmaan kevätsiivouksen aika kun ei nää mun uuden tuotokset mahdu mihinkään...
käytiin viikonloppuna myös turun kädentaitomessuilla. kaikkee kivaa tarttu mukaan; maissilankaa, tilda-koristeita, askartelulehtiä, kivoja skräppäyspapereitä ja kukkakoristeita kortteihin. muutama kortti tossa odottaa kesken vieressä, niistä enemmän sitten kun ne valmistuu. sekä tietenkin paljon uusia ideoita messuilta sai. kivaa siis oli.
tänään soi: apulanta - ravistettava ennen käyttöä

Ei kommentteja: